Rămâi conectat

Ştirea zilei

Proces cu miză la Tribunalul Alba: Familia tânărului decedat în accidentul din Franța, în care a murit și fostul fotbalist la Inter Ciugud Dragoș Damian, cere despăgubiri de 5 milioane de euro

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proces cu miză la Tribunalul Alba: familia unui şofer decedat în accident rutier în Franţa solicită despăgubiri de 5 milioane de euro.

Cinci milioane de euro. La această sumă se cifrează pretențiile unei familii din orașul Negrești, județul Vaslui, față de o firmă de transport din Alba Iulia și o societate de asigurare. Procesul a fost deschis la Tribunalul Alba în 4 ianuarie 2018.

Pretențiile financiare sunt urmarea unui accident rutier ce a avut loc în Franța în 22 mai 2014, în urma căruia a murit un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Negrești. Cosmin Gabriel Bălăuță a decedat în chinuri groaznice după ce cabina vehiculului a luat foc în urma impactului, iar el a rămas blocat în interior.

Soarta a făcut ca în accident să fie implicate două autovehicule din România: autocamionul condus de tânărul din Negrești, care lucra de câteva luni ca șofer pentru o firmă din județul Suceava, și o autoutilitară condusă de un alt tânăr de 22 de ani, Dragoș Damian (fost fotbalist la Inter Ciugud), angajat la o societate din Alba.

Din concluziile criminaliștilor francezi a rezultat că vinovat de producerea accidentului ar fi tânărul șofer din Alba. Acesta circula cu o viteză de 160-170 km/oră, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de camionul condus de celălalt șofer român. Dragoş Damian a fost proiectat prin parbriz în urma impactului şi a murit pe loc, fiind găsit de echipajele medicale și de poliție la 10 metri depărtare.

Citiți și Tragedia fotbalistului Dragoş Damian, decedat într-un accident în Franţa! *Al doilea tribut pe şosele, după Horaţiu Degan

Celălalt a decedat în incendiul izbucnit după producerea accidentului.

Cinci persoane au calitatea de ”reclamant” în procesul deschis la Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea