Rămâi conectat

Actualitate

Probleme tehnice la Facebook! Eroarea primită miercuri, de toți utilizatorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Utilizatorii Facebook care au încercat să acceseze miercuri anumite funcţii ale aplicaţiilor deţinute de gigantul social media Facebook s-au confruntat cu probleme tehnice, informează Press Association.

Numeroşi utilizatori au apelat la platforma rivală, Twitter, pentru a se plânge de problema întâmpinată care se pare că ar consta în imposibilitatea de a încărca şi vizualiza corect imagini şi fişiere video.

Aceleași probleme le-au întâmpinat și utilizatorii de Instagram și WhatsApp. Hashtag-ul #instagramdown a început să urce în lista de subiecte aflate în trend pe Twitter, iar Facebook a anunţat că lucrează la remedierea erorii.

Utilizatorii WhatsApp au raportat că nu au putut expedia imagini şi fişiere video, iar cei care folosesc Instagram s-au plâns că nu reuşit să acceseze imagini din flux.

„Suntem conştienţi că unele persoane întâmpină probleme la încărcarea imaginilor, videoclipurilor şi altor fişiere în aplicaţiile noastre”, a declarat o purtătoare de cuvânt a Facebook.

„Lucrăm să readucem lucrurile la normal cât mai curând posibil”, a adăugat aceasta.

Facebook are peste 2,3 miliarde de utilizatori activi lunar, iar Instagram are circa 1 miliard, scrie agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în weekend-ul 31 august – 1 septembrie 2024: Ultimele zile de vară aduc temperaturi ridicate și precipitații puține

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în weekend-ul 31 august – 1 septembrie 2024: Ultimele zile de vară aduc temperaturi ridicate și precipitații puține Ne apropiem cu pași repezi de ultimele zile ale verii și mulți se întreabă dacă vremea se va mențime în continuare frumoasă și cu temperaturi ridicate. Weekend-ul 31 august – 1 septembrie 2024 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea