Rămâi conectat

Curier Județean

Problema semnalizării deficitare a șantierelor din Alba Iulia, adusă în atenția constructorilor. Anunțul viceprimarului Emil Popescu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Problema semnalizării deficitare a șantierelor din Alba Iulia, adusă în atenția constructorilor. Anunțul viceprimarului Emil Popescu

Viceprimarul Municipiului Alba Iulia, Emil Antoniu Popescu, a început să rezolve una din probleme principale ale loturilor de mobilitate din Alba Iulia, mai exact semnalizarea deficitară a șantierelor.

„Am adus în atenția constructorilor semnalizările deficitare de pe șantierele proiectelor de mobilitate.

În urma sesizărilor primite de la albaiulieni dar și a constatărilor personale, am ridicat, la o discuție avută cu reprezentanții firmelor care execută lucrări în oraș, problema semnalizărilor din aceste zone.

Fie că este vorba de zone pietonale, fie că este vorba de artere rutiere, am constatat faptul că în multe situații semnalizările sunt precare și pot duce la incidente neplăcute.

Sper ca aceste probleme să dispară și fac un apel către cei care sesizează nereguli să le aducă în atenția administrației locale.

Siguranța celor care se află la volan și a celor care circulă pe jos este prioritară. Și deloc negociabilă!”, a transmis viceprimarul Emil Antoniu Popescu, prin intermediul paginii de socializare.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani

Bera Larisa

Publicat

în

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani Este doliu la Consiliul Județean Alba. Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani. Citește și: Mesaje de condoleanțe „Draga noastră colegă, Camelia Lazăr, ne-a părăsit astăzi de dimineaţă, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea