Rămâi conectat

Actualitate

„Pro Viaţă”: S-a dat startul la înscrieri pentru “Săptămâna Sănătăţii” la Alba Iulia. Vezi la ce activităţi sportive poţi lua parte

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa “Pro Viaţă” din cadrul Asociaţiei Pro Tinereţe Alba Iulia dă startul la înscrieri şi vă invită în perioada 20-26 mai la “Săptămâna Sănătăţii“, un proiect finanţat de Fundaţia Comunitară Alba prin Programul YouthBank, având ca partener local Centrul Judeţean de Voluntariat Alba.

 Proiectul „ Săptămâna sănătăţii ” a pornit de la ideea că tinerii au nevoie de un mod de viaţă sănătos care se poate forma prin practicarea regulată a sportului şi printr-o  alimentaţie sănătoasă. În această săptămână, organizatorii pun la dispoziţia tinerilor o gamă variată de activităţi sportive şi de informare.

  Iată care sunt aceste activităţi sportive: Luni – Basket (ora 16.00 la Liceul Sportiv), Marţi – Handbal (ora 16.00 la H.C.C.), Miercuri – Fotbal (ora 16.00 la liceul Sportiv), Joi –  Tenis şi Batuka (ora 19.00 la H.C.C.), Vineri Volei (ora 17.00 la Liceul Sportiv), Sâmbătă – drumeţie cu bicicletele pe traseul Alba Iulia-Cetea (plecarea va avea loc la ora 10.00 din faţa Catedralei Ortodoxe), iar Duminică va avea loc un Concurs sportiv. Pe toată durata săptămânii se va derula şi o campanie de informare pentru promovarea unei vieţi active şi sănătoase iar concursul va consta într-un traseu sportiv cu diverse activităţi non formale, unde tinerii îşi vor putea evidenţia mai multe calităţi şi abilităţi practice.

  Proiectul „Săptămâna Sănătăţii”  le oferă tinerilor o alternativă de petrecere a timpului liber, pe parcursul săptămânii, dând posibilitatea să facă follow-up la activităţi împropriindu-şi stilul de viaţă prezentat de echipa „Pro Viaţă”. Tinerilor le este necesară oferirea unui mediu propice prin care şi-ar putea însuşi un mod de viaţă sănătos. Tinerii participanţi la proiectul nostru vor avea un start în cursa vieţi, pe care o vor parcurge într-un mod sănătos prin practicarea de diverse sporturi şi având o alimentaţie sănătoasă.

Pentru înscrieri şi detalii: Teodora Cucerzan tel. 0758.954.726, e-mail: [email protected] şi Cristina Popescu tel: 0753.429.774, e-mail: [email protected].

Programul YouthBank are ca principali parteneri locali Consiliul Local şi Primăria Municipiului Alba Iulia, OTP Bank şi Dacia Market, fiind coordonat la nivel naţional de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS Ministerul Sănătății a anunțat pe data de 23 aprilie că vor fi introduse medicamente gratuite și compensate pentru mai multe categorii de pacienți. Prin intermediul unei hotărâri de la Guvernul României, de la data […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea