// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
ALBAFEST - 2019

Prințul Nicolae şi soţia sa, Alina au purtat ținute speciale la manifestarile dedicate Centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia

Prințul Nicolae şi soţia sa, Alina, au participat la evenimentele dedicate Centenarului Marii Uniri la Alba Iulia, purtând ținute speciale la fiecare apariție.

Cuplul a ajuns de vineri, 30 noiembrie, la Alba Iulia, şi s-a bucurat de simpatia participanţilor la manifestări. În timpul paradei de 1 Decembrie, Principele Nicolae a purtat un costum de inspiraţie militară, similar cu cele folosite de stră-străbunicul său, Regele Ferdinand. Pe de altă parte, soţia lui Nicolae, Alina-Maria Binder, a venit îmbrăcată într-un mantou croit cu motive tradiţionale româneşti.

Cei doi au fost vedete la Alba Iulia şi vineri, 30 noiembrie, când au participat la depunerea de coroane la statuile Regelui Ferdinand şi a Reginei Maria şi la Ceremonia de Arborare a Drapelului României. Principele a participat în data de 30 noiembrie la depunerea de coroane la statuile Regelui Ferdinand şi a Reginei Maria şi la Ceremonia de Arborare a Drapelului României.

„A fost un moment emoţionant şi mă bucur că am fost prezenţi şi am făcut parte din acest moment. Am mari emoţii, fiindcă este un loc foarte legat de familia mea şi e important pentru noi toţi românii să fim uniţi şi să fim aici, astăzi şi mâine (n.r. 30 noiembrie şi 1 decembrie). În 100 de ani, ţara a progresat foarte mult şi trebuie să învăţăm mult din trecut, să învăţăm ce să facem în viitor.

Putem să învăţăm foarte multe de la Regele Ferdinand şi Regina Maria, au făcut multe lucruri pentru ţara noastră”, a declarat principele cu ocazia depunerii de coroane de flori. ”Să avem respect, să fim uniţi şi să fim mândri de ţara noastră”, le-a transmis acesta românilor de Ziua Naţională a României. La împlinirea vârstei de 25 de ani, în 2010, Nicolae a primit titlul de Principe al României, cu rangul şi apelativul de Alteţă Regală.

Ulterior a participat la diverse activităţi publice ale familiei sale şi a fost implicat în acţiuni caritabile. Printr-un document semnat la 1 august 2015 şi intrat în vigoare imediat, i-au fost retrase titlul şi calificativul şi a fost exclus din linia de succesiune la tronul României.

Sursa: adevarul.ro

Foto: mediafax

Facebook 

2 Răspunsuri la Prințul Nicolae şi soţia sa, Alina au purtat ținute speciale la manifestarile dedicate Centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia

  1. Samuraiul 01.12.2018 la 17:23

    Oamenii ăștia se cred într-un film la Hollywood

  2. ciclop 03.12.2018 la 18:34

    ai cui printi sunt intr-o republica “romanii astia “