Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Primul festival după relaxarea măsurilor la Alba Iulia: Tres Court, festivalul internațional de scurtmetraje. PROGRAM

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea de-a 23-a ediție a Très Court International Film Festival are loc simultan în 15 țări de pe cele 5 continente, între 4 și 13 iunie 2021, sub coordonarea Institutului Francez din România și cu susținerea Orange. La Alba Iulia organizatorii locali sunt Primaria Municipiului Alba Iulia si Asociatia RYMA.

Festivalul internațional de foarte scurt metraj Très Court aduce spectatorilor cele mai bune producții audiovizuale în format foarte scurt, de maximum 4 minute, venite din lumea întreagă. Spectatorii vor avea plăcerea de a descoperi 160 de filme foarte scurte, grupate în două competiții și 3 selecții tematice: competiția Internațională, „Paroles de Femmes” – filme cu si despre femei, selecția „Au îndrăznit Trash&Glam” și în premieră anul acesta – Selecția documentară.

În plus față de aceste programe difuzate la nivel mondial, sunt organizate și selecții locale sau naționale, precum Competiția românească – o minunată ocazie de a promova specificitățile culturale regionale și talentele locale!

Ca în fiecare an, la finalul vizionării, spectatorii vor putea vota filmul favorit atât din competiția internațională, cât și dintre scurt metrajele românești.

Proiectiile vor avea loc in gradina de la Spatiile RYMA, incepand cu ora 21:30 dupa urmatorul program:

Vineri, 11 iunie
Competitia Nationala si Selectia „Ei au indraznit” (Trash&Glam)

Sambata, 12 iunie
Competitia Internationala (cu votul publicului)

Duminica 13 iunie
Selectia „Paroles de Femmes” si Filme Documentare

INTRAREA ESTE LIBERA!

Spectatorii pot cumpara bauturi si popcorn de la terasa Georgia Summer Lounge din incinta spatiilor RYMA.

Se vor respecta legile in vigoare si regula de distantare sociala care prevede ca fiecare spectator are nevoie de 2 mp in cazul evenimentelor in aer liber.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea