Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Primarul PDL din Arad Gheorghe Falcă află înainte de alegerile locale verdictul în dosarul „Fabrica de Zahăr”. Tribunalul Alba a amânat pronunţarea pentru luni 14 mai

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, ar putea afla înainte de alegerile locale din 10 iunie verdictul în dosarul de corupţie în care este judecat la Tribunalul Alba. Magistraţii de aici au amânat pentru luni, 14 mai, pronunţarea în dosarul supranumit „Fabrica de Zahăr”. Finul lui Băsescu şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Arad.

La termenul de luni, 7 mai, avocaţii primarului de Arad – Gheorghe Mateuţ, Vasile Dancu şi Rodica Potra au susţinut pledoaria finală în faţa magistraţilor de la Tribunalul Alba. Prezent la proces a fost prezent şi Gheorghe Falcă.

Procesul în care primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, este judecat pentru luare de mită şi abuz în serviciu contra intereselor publice, a fost strămutat prin decizie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de la Tribunalul Arad la Tribunalul Alba, primul termen având loc aici în 28 martie 2011.

Procurorii DNA au dispus în 2007 trimiterea în judecată a primarului municipiului Arad, sub acuzaţiile de luare de mită şi abuz în serviciu contra intereselor publice, urmat de obţinerea unui avantaj patrimonial, cu consecinţe deosebit de grave.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Foto: Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România Voicu Vușcan candidează pentru funcția de primar al municipiului. În prima zi de campanie, acesta a fost văzut nu alături de colegi, în cadrul vreunei acțiuni electorale, ci tocmai în compania excelenței sale, Han Chunlin, ambasadorul Chinei în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea