Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primarul PNL din Șpring a trecut la ALDE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 24 martie, primarul comunei Şpring, Daniel Rusu, a anunțat într-o conferință de presă că nu se mai regăsește în PNL, motiv pentru care s-a alăturat organizației ALDE Alba, pentru care va și candida pentru un nou mandat de primar.

Daniel Rusu Primar Spring„Nu mă mai regăsesc în acest partid mamut după fuziune (n.r. PNL). Mă simt trădat! Am plecat din lipsa fondurilor. Avem al treilea buget de la coadă din tot județul. Nu am bani nici de salarii pe ultimul trimestru. Bugetul nu este nici al lui Dumitrel (n.r. Ion Dumitrel, preledintele CJ Alba), nici al altcuiva, ci al județului (…)

Linia dată de București (n.r. PNL) este proastă, este total greșită. Îi vedem toată ziu la televizor pe Alina Gorghiu și pe „Buldogu” (n.r. Vasile Blaga), care ne vorbesc despre câți câini trebuie la stână, despre alegeri în două tururi, despre fumat. Nu am văzut o linie serioasă despre care să zic, uite, că ne reprezintă interesele (…)

Tehnic, nu îmi dau demisia din PNL, pentru că am proiecte aprobate și aș băga administrația din Șpring în colaps (…)

Am găsit lângă noii mei colegi de la ALDE o ușă deschisă. Mulțumesc că m-au primit în rândurile lor. Sper să facem o treabă bună”,  și-a justificat Daniel Rusu gestul de a trece la ALDE.

Primarul din Șpring susține că a pus o singură condiție pentru a trece la ALDE. În cazul în care formațiunea politică ar urma să facă o fuziune sau alianță cu PNL sau cu PSD, el să fie considerat liber de orice obligații asumate față de ALDE.

Președintele ALDE Alba, fostul prefect Gheorghe Feneșer, a subliniat că Daniel Rusu nu poate fi catalogat drept traseist politic, întrucât el s-a întors înapoi “acasă”, la PC, formațiune care împreună cu PLR a format ALDE.

„A fost coleg cu noi înainte, în Partidul Conservator (n.r. fostul PUR). I-au trebuit câțiva ani de zile să se întoarcă casă. Noua familie va fi o familie serioasă care știe să-și protejeze oamenii și membrii”, a afirmat Gheorghe Feneșer, președintele ALDE Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea