Rămâi conectat

Politică Administrație

Primarul lasă fără asistență stomatologică gratuită peste 5.000 de copii din Sebeș!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul lasă fără asistență stomatologică gratuită peste 5.000 de copii din Sebeș!

Unii nu știu să piardă, dar și mai rău este atunci când unii nu știu să câștige cu demnitate și bărbăție. Exemplu clasic de parvenitism, grobianism și lipsă de bărbăție, în prima ședință de Consiliu Local, după alegeri, primarul Sebeșului, Gheorghe Dorin Nistor, a început răzbunările de vătaf.

Marele dușman al lui Dorin Nistor se numește medicul dentist Dr. OCTAVIA-ANTONIA POPA, mamă, singură întreținătoare a unui copil minor (4 ani și 10 luni), pe care alesul neamului o execută în aceeași manieră în care a făcut-o și cu soția fostului viceprimar Adrian Bogdan. Doar că, dacă la Direcția Silvică Sebeș nu a putut reorganiza instituția, dar i-a desființat postul, în cazul dentistei copiilor din Sebeș, îi desființează cu totul nu doar postul, lăsând-o pe drumuri cu un copil minor de nici 5 ani în întreținere, ci reorganizează cu totul instituția.

Motivul? Toate actele ilegale semnalate de doctorița curajoasă și probate cu dovezi nu vor mai avea nicio valoare, din moment ce instituția nici nu va mai exista. Este vorba despre Direcția Generală de Asistență Socială Medicală și Comunitară Sebeș în cadrul căreia activa și cabinetul stomatologic deservit de 2 medici (doctorița Octavia-Antonia Popa, angajata instituției, și un alt medic, Amalia P. (cu contract ani de zile de prestări servicii – serviciu externalizat) prin niște artificii dincolo de limita legii (falsuri, uz de falsuri, prejudiciu de… miliarde la bugetul public), „uitând” ani de zile să scoată postul la concurs conform legii, caz asupra cărui vom reveni).

Citește și: Modernizarea infrastructurii școlare la toate unitățile de învățământ din Sebeș printr-un proiect de finanțare nerambursabilă

Caz clasic! Primarul Sebeșului a inițiat HCL156/2024, votat în 27.06.2024 fără să răsufle și fără o minimă analiză de gașca de consilieri PNL și nu numai, prin care marea surpriză pentru copiii din Sebeș: se elimină posturile de medici stomatologi, sub paravanul că se vor înființa cândva, în viitor (sau niciodată) în cadrul școlilor din Sebeș alte cabinete stomatologice.

Până atunci, NOI, acest grup de locuitori din Sebeș care ne dorim ca și pe viitor copiii noștri să beneficieze de serviciile medicale stomatologice GRATUITE în cadrul cabinetului, le solicităm consilierilor locali, care știu doar să ridice mâna la apelul vătafului, să își reconsidere poziția, să inițieze DE URGENȚĂ un alt HCL de îndreptare a unei mârșăvii puse la cale în pur stil mafiot, grup organizat de structură ”Caracatița” și să restabilească bunul simț în administrația locală, având în vedere că media pacienților-copii a fost de 200-300 de copii/lună. De ani întregi stă un HCL votat de domniile voastre prin care trebuia înființat un cabinet stomatologic în cartierul din Kogălniceanu. Nu s-a întâmplat nimic!

Acum desființați și singurul cabinet cu administrare publică din Sebeș? Ce interese meschine de grup infracțional aveți în spate, domnilor reprezentanți ai sebeșenilor? Nu poți lăsa pe drumuri o doctoriță, care ne-a tratat atâția ani copiii, cu peste 21 de ani vechime în meserie.

Plus că este și mamă singură cu un copil de nici 5 ani în întreținere! Unde ajungem și în ce ne transformăm noi, ca și societate? Doar pentru că în alegeri a ales să facă parte din echipa unui alt partid? Cei care susțin AUR nu mai au voie să trăiască și să muncească în România?

Un lucru este clar: foarte mulți nu știu să piardă niște alegeri, dar să te ferească Dumnezeu de cei care nu știu să câștige! Aceștia din urmă sunt un atac la democrație, moralitate și bun simț într-o societate europeană… Ne mai mirăm că pleacă românii pe capete din această țară guvernată atât la nivel național, dar mai ales la nivel local ca o moșie feudală! RUȘINE!!!

Nicolaie MATEI


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Un comentariu

Un comentariu

  1. Avatar

    Sebeș

    14 iulie 2024 la 0:33

    Bun. Articolul acesta e o mică poveste revanșardă între partide la fel de mici, dar, din păcate, sebeșenii nu pot mai mult.
    Primarul navetist are mult mai multe păcate: oricum omul nu are nicio legătură cu administrația publică dar a învățat repede cum se fac banii cât stai într-o funcție publică.
    A externalizat servicii din Primărie pentru a putea da contractele cui trebuie, a angajat jumătate din Lancrăm în Primărie, dă afară sau marginalizeaza ilegal oameni… Din păcate și DNA-ul are exact aceeași eficiență ca o puțică de moș, deci…
    Grăsuțul care bea la nunți ca un copil sărac vine dimineața la muncă, stă câteva minute, ia mașina de serviciu și pleacă în interes personal pentru restul zilei. Mascul alfa nu altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Donald Trump a devenit OFICIAL candidatul Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale din SUA

Unirea Ziarul

Publicat

în

Donald Trump a devenit OFICIAL candidatul Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale din SUA Partidul Republican l-a nominalizat oficial luni pe Donald Trump drept candidat al său la preşedinţie pentru scrutinul prezidenţial din 5 noiembrie, informează Reuters. Anunţul a fost făcut în cadrul convenţiei naţionale a Partidului Republican, care se desfăşoară între 15-18 iulie în Milwaukee, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea