Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primarul Gabriel Pleșa, despre întârzierea continuă a lucrărilor din zona Arex, din Alba Iulia: ”Vreau să reducem cât mai mult chinul acelor oameni”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Primarul Gabriel Pleșa, despre întârzierea continuă a lucrărilor din zona Arex, din Alba Iulia: ”Vreau să reducem cât mai mult chinul acelor oameni”

Edilul Gabriel Pleșa a fost invitat în cadrul unei emisiuni la Unirea FM, emisiune în care a discutat și despre ”rapiditatea” cu care se încep lucrările pe Emil Racoviță.

Reamintim că predarea amplasamentului a avut loc săptămâna trecută dar, ca deobicei, problemele nu au lipsit. Primarul Gabriel Pleșa a fost ”întâmpinat” de un angajat al firmei care a câștigat licitația, care l-a ”bombardat” pe edil cu întrebări și vești proaste. De la faptul că pe strada Emil Racoviță nu se cunoaște cota 0, la faptul că proiectul NU A FOST VĂZUT de către dirigintele de șantier, până la faptul că nu există un document oficial emis de Poliția Rutieră Alba Iulia, pentru devierea traficului de pe strada Emil Racoviță pe alte străzi adiacente. La acel moment, angajatul firmei câștigătoare spunea cu clar și răspicat că lucrările nu vor putea începe decât în termen de o săptămână.

Astăzi, în cadrul emisiunii, Gabriel Pleșa a spus următoarele: ”Am predat deja amplasamentul, lucrările vor începe, dacă nu ma înșel, chiar de mâine. Vom începe chiar din capătul străzii, cel cu deschidere la strada principală. Vrem să începem de-acolo și vom face în prima fază lucrările pe Emil Racoviță până la intersecția cu Petre Ispirescu, vom continua pe Ispirescu. Pe această bucată avem deja trotuarele făcute iar după terminarea lucrărilor la canalizare dorim să și turnăm covorul asfaltic.”

Pleșa nu are o viziune optimistă asupra timpului de executare, sperând ca ceastă primă faza a lucrărilor, explicată mai sus, să fie gata până la finalul anului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Părintele Doru Gheaja, moment emoționant, la comemorarea martirilor Horea, Cloșca și Crișan: ”Tu, Ardeal” a răsunat în toată Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Părintele Doru Gheaja, moment emoționant, la comemorarea martirilor Horea, Cloșca și Crișan: ”Tu, Ardeal” a răsunat în toată Cetatea Alba Carolina Părintele Doru Gheaja, „părintele cântecelor patriotice din România”, a participat miercuri, 28 februarie, la evenimentul „Horea, Cloșca și Crișan, martiri și eroi ai națiunii române – Omagiu simbolic adus conducătorilor Răscoalei de la 1784”, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea