Primarul Călin Andreș: Prețurile la case și apartamente în Câmpeni rivalizează cu cele din Alba Iulia sau Cluj. Un mp de teren, vândut și cu 100 de euro

Primarul orașului Câmpeni, Călin Andreș, a declarat că piața imobiliară din Capitala Munților Apuseni rivalizează cu cea din Alba Iulia sau Cluj, declarând că un metru pătrat de teren, în cea mai importantă zonă, s-a vândut și cu 100 de euro.

”Piața imobiliară din Câmpeni, un paradox, prețurile la terenuri, imobile, clădiri, case și apartamente, sunt unele care rivalizează cu cele din Alba Iulia sau Cluj. Vă dau un exemplu, un mp de teren în intravilan, zona A a orașului s-a vândut și cu 100 de euro”, a spus, vineri, Călin Andreș, la Prefectura Alba, întrebat de piața imobiliară din oraș.

INFORMARE COVID-19

Economic, zona Munților Apuseni, respectiv orașul Câmpeni, se mișcă bine, a mai spus primarul. El a adăugat că actualii investitori sunt interesați să-și dezvolte afacerile, dar există și alții care vizează investiții.

Potrivit primarului, există și forță de muncă, dar investitorii sunt atrași de faptul că impozitele și taxele sunt la jumătate, din 1997, printr-o hotărâre a Guvernului.

De asemenea, primarul a adăugat că investitorii vizează deschiderea unei făbricuțe de lapte și a alteia de ciocolată.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...