Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Sebeș: ”Nichi Ardeal Construct a pierdut două procese importante cu administrația locală”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SC Nichi Ardeal Construct SRL a fost obligată de Tribunalul Alba să plătească Primariei Sebes redevență (chirie) pentru terenul folosit de societate în Parcul Arini, în perioada 2007-2013.

Prin Hotărârea 264 din 20.04.2016 a Tribunalului Alba s-a dispus ”înscrierea în tabel a creanței deținute de Municipiul Sebeș, în cuantum de 2.270.511 lei –  categoria creanțe bugetare, compusă din redevență, în cuantum de 2.255.951,10 lei și 14.559,91 lei impozite și taxe locale”. Hotărârea poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare.

Prin Hotărârea 330 din 04.05.2016 a fost respinsă acțiunea formulată de Nichi Ardeal Construct, împotriva Municipiului Sebeș prin care s-au solicitat daune morale și materiale în cuantum de 1.700.000 euro. Hotararea  poate fi atacată cu recurs.

Primăria Municipiului Sebeș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea