Rămâi conectat

Actualitate

Primăria Municipiului Alba Iulia a pus în funcțiune incineratorul propriu pentru neutralizarea deșeurilor animale

Bera Larisa

Publicat

în

Primăria Municipiului Alba Iulia a pus în funcțiune incineratorul propriu pentru neutralizarea deșeurilor animale

Primăria Municipiului Alba Iulia își propune să ofere servicii de calitate comunității și să contribuie la un mediu mai curat și mai sigur pentru toți cetățenii. Astfel, reprezentanții primăriei au anunțat punerea în funcțiune a incineratorului propriu situat în Alba Iulia, pe strada Rogozului, nr. 40.

Citește și: Primăria Alba Iulia va achiziționa 33 de vehicule nepoluante și stații de încărcare în parteneriat cu comuna Ciugud. Proiectul, la aprobat în Consiliul Local

Acesta este gestionat de Serviciul Public de Administrare a Piețelor, Târgurilor și Gestionarea Câinilor fără Stăpân și reprezintă o premieră pentru județul Alba, fiind singurul incinerator de interes public din zonă.

Prin funcționarea acestui incinerator, se oferă o soluție alternativă și viabilă pentru proprietarii de animale de companie care au decedat sau care au fost eutanasiate. De asemenea, incineratorul este destinat neutralizării produselor sau derivatelor de origine animală confiscate sau expirate provenite din rețeaua de comerț și alimentație publică.

În plus, Primăria Municipiului Alba Iulia este deschisă la încheierea de contracte pentru prestări servicii cu agenți economici, cabinete și clinici veterinare pentru neutralizarea deșeurilor de categoria 2 și 3. Tariful pentru prestarea de servicii de incinerare este de 4,5 lei/kg.

Programul de lucru al incineratorului este de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00.

Pentru mai multe informații și pentru încheierea de contracte de prestări servicii, vă rugăm să contactați Serviciul Public de Administrare a Piețelor, Târgurilor și Gestionarea Câinilor fără Stăpân.

Contact:

Serviciul Public de Administrare a Piețelor, Târgurilor și Gestionarea Câinilor fără Stăpân

Strada Nicolae Bălcescu Nr. 1A, Alba Iulia

Telefon: 0372/ 586454

Email: [email protected]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

4 septembrie 2024 | COD GALBEN și PORTOCALIU de CANICULĂ în Alba și alte județe din țară: Disconfort termic ridicat cu temperaturi maxime de până la 37 de grade

Bera Larisa

Publicat

în

4 septembrie 2024 | COD GALBEN și PORTOCALIU de CANICULĂ în Alba și alte județe din țară: Disconfort termic ridicat cu temperaturi maxime de până la 37 de grade ANM a emis mierucuri, 4 septembrie, noi avertizări cod galben și portocaliu de caniculă în Alba și alte județe din țară. Se vor înregistra temperaturi maxime […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea