Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Blaj: Gara ”Câmpul Libertății” nu se desființează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ca urmare a adreselor venite din partea populației, Primăria Municipiului Blaj a solicitat Companiei Naționale de Căi Ferate CFR S.A un punct de vedere oficial cu privire la funcționarea Gării CFR Câmpul Libertății odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare a căii ferate pe tronsonul Valea Lungă – Coșlariu.

comunicat primaria blajMinisterul Transporturilor a transmis printr-o adresă semnată de directorul general Dan M. Costescu că în urma finalizării proiectului european Gara Câmpul Libertății va deveni o haltă deschisă pentru traficul de călători și pentru trenurile de tip Regio însă va rămâne nedeservită de personal feroviar.

Decizia este motivată de organizarea internă a CFR S.A care în actuala conjuctură economică este obligată să ia măsuri de eficientizare.

Ministerul Transporturilor dă asigurări că publicul călător nu va fi afectat de această transformare care nu va influența în niciun fel opririle trenurilor de călători.

Primăria Municipiului Blaj a efectuat acest demers la solicitarea a peste 60 de cetățeni dar și a agenților economici de pe platforma industrială îngrijorați că lucrările de modernizare la tronsonul de cale ferată îi va priva de posibilitatea de a folosi cea de-a doua gară ce deservește urbea de pe Târnave. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea