Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia vizează amenajarea unei parcări subterane în Piața Iuliu Maniu și nu renunță la ridicarea mașinilor. Mircea Hava: Azi-dimineață eu i-am trimis să le ridice de la Bowling

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că nu renunță la ridicarea mașinilor parcate neregulamentar, precizând că azi-dimineață chiar el i-a trimis să le ridice pe cele parcate neregulamentar, la Bowling. De asemenea, Hava a spus că primăria vizează construirea unei parcări subterane în Piața Iuliu Maniu.

”Această măsura este pentru nesimțire. Vă dau un milion de exemplu, poți să-ți bagi mașina în curte? Nu (…) Luați-o pe străzile patriei și o să vedeți că e plin de mașini care sunt pe trotuare. Plin de mașini care stau acolo unde nu trebuie (…) Vă dau un exemplu, azi dimineață, eu i-am trimis să ridice mașini. La Bowling, la cinci metri, parcări goale, dar noi am oprit aici în intersecție, că așa vrem noi. Nu renunț la chestiunea asta”, a spus Hava.

De asemenea, primarul a precizat că se dorește amenajarea unei parcări subterane, în centru, dar pentru acest lucru este nevoie de bani, care deocamdată nu sunt.

”Sub piața Iuliu Maniu, dedesubt, pe două nivele, deasupra iarbă și flori”, a spus Mircea Hava.

Autovehiculele parcate neregulamentar în Alba Iulia sunt ridicate, începând din februarie, iar șoferii au de plătit, pentru recuperarea lor, 380 de lei, plus TVA, dar și o amendă contravențională.

Reprezentanții Primăriei municipiului Alba Iulia au explicat că primele autoturisme care vor fi ridicate și depozitate în locuri special amenajate sunt cele abandonate pe spațiul public, dar și cele parcate neregulamentar, pentru care există sesizări în acest sens la Poliția Locală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea