Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia va dona 50.000 de lei, din fondul de rezervă, victimelor din clubul Colectiv

Dragoş Suciu

Publicat

în

Primăria Alba Iulia va dona, din fondul de rezervă, printr-o hotărâre de consiliu, 50.000 de lei, victimelor familiilor din clubul bucureștean Colectiv.

Primaria-Alba-IuliaPrimarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a cerut, consilierilor locali, un vot consultativ, cu privire la acest subiect, în ședința extraordinara de luni.

Toți consilierii au fost de acord ca acești bani să ajungă în contul victimelor.

”Fondul de rezervă putem să-l donăm printr-o hotărâre de consiliu în contul victimelor de la Colectiv. Am vrut să mă consult cu dumneavoastră pentru treaba asta. Nu e nicio problemă, m-am consultat cu doamna directoare și cu juriștii. Nu știu, sunt mulți, sunt puțini. Din punctul meu de vedere sunt puțini, dar picătură cu picătură s-a făcut oceanul și poate se vor gândi și alții să facă lucrul acesta. Anul a trecut, fondul de rezervă nu l-am utilizat. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu am avut nevoie și banii se pot transfera fără să avem probleme. Eu vă cer un vot consultativ și pe urmă facem treaba aceasta”, a afirmat Mircea Hava.

Consilierul local Ioan Bogățan a cerut, ulterior, să se țină un scurt moment de reculegere.

Bilanțul victimelor incendiului din Colectiv a ajuns la 46, după ce luni dimineață o pacientă care a fost transferată de la Spitalul de Arși la o unitate medicală din Israel a murit.

În ceea ce priveşte starea răniţilor, potrivit anunţurilor medicilor, luni, din totalul de 83 de răniţi, încă internaţi în Bucureşti, 15 sunt în stare critică, şase se află în stare gravă, iar ceilalţi 61 au fost stabilizaţi. Un număr de 10 răniţi au fost transferaţi duminică şi au ajuns cu bine în Marea Britanie şi în Norvegia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea