Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia, obligată de ANRMAP să modifice Caietul de sarcini al licitației pentru salubrizare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Primăria Municipiului Alba Iulia este obligată să modifice Caietul de sarcini al licitației pentru delegarea de gestiune prin concesionare a serviciului public de salubrizare după ce, la sfârșitul lunii trecute, Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP) a respins documentația de atribuire.

Motivul este existența în Caietul de sarcini a unor cerinţe de calificare care nu fac obiectul acestuia, cum ar fi solicitarea de personal specific lucrărilor, sau lipsa unor cerințe, ca de exemplu modalitatea de departajare a ofertelor cu punctaje/prețuri egale sau precizarea numărului de utilaje necesare îndeplinirii contractului, de care trebuie să dispună operatorul economic.

Pentru îndreptarea acestor erori, primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a inițiat Proiectul de hotărâre prin care se solicită aprobarea consilierilor locali pentru modificarea respectivului Caiet de sarcini; aprobarea renumerotării articolelor din Caietului de sarcini și aprobarea acestuia și modificarea art. 2 din HCL 220/2010 în sensul ca delegarea gestiunii serviciului să se facă numai pentru o perioadă de 3 ani.

Proiectul de hotărâre va fi dezbătut în ședința extraordinară de Consiliu Local convocată pentru mâine (24 iulie n.r.) la ora 13.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea infrastructurii educaționale a două unități de învățământ din Abrud. Licitația de peste 600.000 de lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea infrastructurii educaționale a două unități de învățământ din Abrud. Licitația de peste 600.000 de lei lansată pe SEAP Administrația orașului Abrud, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizare infrastructurii educaționale a două unități de învățământ din oraș, respectiv liceul „Horea, Cloșca și Crișan ” Abrud și școala gimnazială „Avram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea