Ziarul Unirea

Primăria Alba Iulia: E-mail şi număr de telefon puse la dispoziţia albaiulienilor nemulţumiţi de deszăpezire

Primăria Alba Iulia pune la dispoziţia albaiulienilor un număr de telefon şi o adresă de e-mail unde aceştia pot semnala orice neajuns privitor la accesul în anumite zone din oraş neacoperite încă de echipajele de deszăpezire. Astfel, cetăţenii nemulţumiţi de cum s-a acţionat pe raza municipiului, pot semnala acest lucru pe adresa de e-mail dispecerat@apulum.ro sau la numărul de telefon 0372PRIMAR (77 46 27).

Primăria Alba Iulia anunţă, prin vocea purtătorului său de cuvânt Mihai Coşer, că prioritatea administraţiei locale a devenit ridicarea troienelor de zăpadă rezultate în urma deschiderii traficului pe arterele principale din oraş, dar şi intervenţiile pe străzile din cartiere. „În momentul de faţă se acţioneaza pe Calea Moţilor pentru transportarea zăpezii în rampă. De asemenea echipe mixte acţionează în diverse parcări de pe raza oraşului pentru utilizarea în condiţii mai bune a acestor facilităţi”, a precizat Coşer.

ELIT

Ninsorile abundente căzute în ultimele zile au făcut ca traficul să se desfăşoare cu dificultate în municipiu, cu excepţia arterelor principale unde s-a intervenit relativ prompt. În majoritatea cazurilor zăpada a fost aruncată în parcările publice laterale ceea ce a dat de cap mai ales şoferilor cu maşini mici. Principala nemulţumire a cetăţenilor este legată de faptul că pe foarte multe dintre străzile secundare din municipiu s-a intervenit târziu sau nu s-a intervenit deloc. Curăţarea trotuarelor cade în sarcina proprietarilor de imobile, fie ei persoane fizice sau juridice.

Judeţul Alba se află sub o nouă avertizare cod galben de ninsori şi viscol valabil de miercuri de la ora 18.00, până joi la ora 18.00.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

10 Comentarii

Aurelian 15 februarie 2012 at 14:09

La telefon raspunde Piticul Atomic? Intreb ca vad ca s-a autoimpus ca si „lider ce dezapezire”, si a facut chiar si efortul de a se coborii la „munca de jos”, punand mana pe lopata. Nu vreau sa il laud, dar a fost singurul lucru cu care i-a stat bine, se vede ca lopata „ii prieste”!

raul 15 februarie 2012 at 17:25

dupa logica ta de mai sus inseamna ca are toate calitatile pentru a fi prim ministru

Aurelian 15 februarie 2012 at 18:06

Daca se crede prim ministru, are destui „sustinatori”, la Galda de jos!

ion ion 15 februarie 2012 at 21:28

mai ales inaltimea il avantajeaza!mai trebuia sa fie si chior de un ochi!

Mihai 15 februarie 2012 at 14:52

Da, ca mai marii nostri din primarie, stau prea bine cu burta ca sa se poata apleca la lopata.Ce mare scofala a facut primaria la curatatul orasului?Pe unde te duci , fie cu masina sau pe jos, e vai si amar.Tot trotuarul in centru ce la BCR pana la magazinul Unirea, plin. La fel si parcarile.De la Romarta tineretului pana la Finante,Hotel Parc, numai troiene.In fata la Tribunal si pe la Hotel Transilvania, pe la Directia de Venituri, la fel.Cetate, bulevardul vis-a vis de OMW,Vasile Goldis, B-dul Revolutiei tot , pe ambele parti, la fel. De fapt tot orasul, fie trotuar sau strada.Ce a curatat primaria ? Calea Motilor, B-dul Horea, astazi incarca containere cu zapada. Dar restul?Ca sa nu mai spun drumul spre Micesti, Oarda, Barabant.Peste tot sunt numai proprietari, care au obligatia de-a curata. Nu mai este nimic domeniu public? Bine ca macar s-a indurat cineva sa faca curat in fata la Primarie.Restul orasului nu mai conteaza, mai ales strazile adiacente.Cine este raspunzator de curatatul acestor zone?Ce face Salprestul ,a intrat in hibernare? Bine ca darile trebuie platite la timp, ca altfel se adauga penalitati. Pentru munca depusa de voi, sau cei raspunzatori, care nu au efectuat la timp, ce se percepe ?La voi merge vorba :” NU FAC AZI, CA POATE MAINE NU MAI TREBUIE „.Ne cumparam toti sanii, si punem cainii vagabonzi sa le traga, ca si asa este plin orasul de ei. Si uite asa contribuim si la protectia mediului. Nu mai poluam, poate primim innapoi si taxa de mediu pe masini.

Aurelian 15 februarie 2012 at 15:03

Mihai atunci treaba ii clara, asta, Piticul Atomic, nu face alceva decat sa mai caute prin oras vreo scorbura ramasa din neatentia lui Hava, sa-si faca siesta. Asta-i neserios, maine lasa dezapezirea, ca pe Alba-Iulia Capitala Cultural Europeana 2020, nu merita sa-ti cheltuiesti banii sa il suni!

Mihai 15 februarie 2012 at 15:22

Aurelian draga, cu banii ce-i dau pe telefon sa sun la cine stie cine prin primarie, si care nu este de gasit , mai bine beau un vin cald, si apoi fac un pic de sport cu lopata. Nu de alta dar doamne feri, nu vreau sa -mi creasca burta. Asa ca mai bine arunc zapada de la mine la vecinul, c-asai la romani:” sa moara si capra vecinului „,mai beau un vin cald in cinstea si sanatatea primarului, mai pomenesc prietenii si mortii, si astept sa vina vara.Ce zici : Pe cand o munca voluntara, ca troiene sunt destule. Vinul il dau eu.Lopata o aduci tu.

Aurelian 15 februarie 2012 at 17:06

Ti-a iesit porumbelul din gura, „Adevarat munca patriotica”, ca la Popesti Leordeni. Bine la mai educat fostul Primar Comunist, bunicul Piticului Atomic, pe Florinel. Cu toate ca se declara Liberal(de fapt PeNaL), proastele obiceiuri de extrema stanga, i-au ramas bine intiparite in minte, si numai cu ricina poate scapa de ele!

nimeni 15 februarie 2012 at 18:25

Marsh la lopata trompeta PDLista si ia-l si Piticul Atomic cu tine sa-ti tina de companie !

Danny 16 februarie 2012 at 9:18

In loc sa incurajati oamenii sa-si deszapezeasca fiecare in fata casei/blocului, voi incurajati lenea! decat sa puna mana pe lopata, mai bine sa dea un telefon cu care, oricum nu rezolva nimic! De cateva zile doar asta vedem la televizor… barbati care ar putea sa lucreze, dar care stau si se plang pe la televiziuni ca nu vine nimeni sa le curete strazile, sau care asteapta armata sa le faca treaba din jurul casei. Asa-i in Romania… (cine a inventat prostia asta? opozitia din alba iulia?)

Comentariile sunt oprite