Rămâi conectat

Curier Județean

Primăria Aiud: Peste 24 de milioane de lei vor fi solicitate pentru modernizarea drumurilor de legătură la DJ107i – Transalpina de Apuseni și alte proiecte, prin programul „Anghel Saligny”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Aiud: Peste 24 de milioane de lei vor fi solicitate pentru modernizarea drumurilor de legătură la DJ107i – Transalpina de Apuseni și alte proiecte, prin programul „Anghel Saligny”

„𝐒𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚̆𝐦 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐭̦𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐭𝐫𝐚̆𝐳𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐀𝐢𝐮𝐝𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐒𝐮𝐬 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐈𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐢 „𝐀𝐧𝐠𝐡𝐞𝐥 𝐒𝐚𝐥𝐢𝐠𝐧𝐲”. Vom transmite două o cereri de finanțare pentru modernizarea drumurilor de legătură la DJ107i – Transalpina de Apuseni pentru:

  • străzile 𝐓̦𝐢𝐠𝐥𝐚̆𝐫𝐢𝐞𝐢, 𝐍𝐢𝐜𝐨𝐥𝐚𝐞 𝐁𝐚̆𝐥𝐜𝐞𝐬𝐜𝐮, 𝐕𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐙𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐏𝐥𝐮𝐠𝐚𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐋𝐢𝐯𝐞𝐳𝐢𝐢, 𝐅𝐚̂𝐧𝐭𝐚̂𝐧𝐞𝐥𝐞, 𝐏𝐚̆𝐥𝐭𝐢𝐧𝐢𝐬̦ din Municipiul Aiud (situate la Nord de DJ107i) – valoare totală 10.465.108,51 lei (cu TVA)
  • străzile 𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐞 𝐋𝐚𝐳𝐚̆𝐫 𝐬̦𝐢 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐚 𝐀𝐢𝐮𝐝𝐮𝐥𝐮𝐢 (situate la Sud de DJ107i) – valoare totală 10.194.888,38 lei (cu TVA)

Resursele financiare necesare intenționăm să le atragem prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în acest sens urmând a fi depuse două cereri de finanțare. Proiectele privind aprobarea cererii de finanțare, a devizului general estimativ și a indicatorilor tehnico-economici pentru aceste străzi au fost aprobate de către consilierii locali prezenți în ședința de îndată a Consiliului Local Aiud din data de 27.10.2021.

  • Modernizarea străzii 𝐆𝐞𝐨𝐫𝐠𝐞 𝐂𝐨𝐬̦𝐛𝐮𝐜 este un alt obiectiv de investiții pentru care vom trimite o solicitare de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Valoarea totală a obiectivului de investiții va fi de 4.003.461,69 lei (cu TVA).

Proiectul privind aprobarea cererii de finanțare, a devizului general estimativ și a indicatorilor tehnico-economici actualizați a fost deja aprobat de către consilierii locali aiudeni, cererea de finanțare urmând să fie transmisă.” , transmit reprezentanții Primăriei Aiud prin intermediul mediului de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea