Rămâi conectat

Actualitate

Prima fotografie cu bebelușul! Pacientele care nasc la Spitalul din Alba Iulia primesc fotografii cu nou-născuții

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Prima fotografie cu bebelușul! Pacientele care nasc la Spitalul din Alba Iulia primesc fotografii cu nou-născuții

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia va oferi, începând de astăzi, 26 septembrie 2022, pacientelor care nasc în cadrul unității medicale o fotografie cu bebelușul – prima din viața sa.

Fotografia va fi proiectată pe un material de tip fluturaș/pliant care va contine și datele personale și medicale ale noului-născut (nume, prenume, data nașterii, greutate, lungime, circumferința capului, tip naștere, ora nașterii scor Apgar, numele mamei, numele medicilor ginecolog și neonatolog).

De asemenea, fluturașul este însoțit de un mesaj pentru mame și copii: ”Să naști și să fii născut ne aduce la esența creației, unde spiritul uman este curajos și îndrăzneț, iar corpul un miracol al înțelepciunii”.

Cadoul este oferit pacientelor în baza unui protocol de colaborare încheiat între Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia și o firmă de profil.

Sperăm că micul nostru cadou va fi pe placul mămicilor și le va aduce amintiri frumoase mereu!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea