Rămâi conectat

Actualitate

Președintele Klaus Iohannis: „Creșterea TVA nu este o soluție. Soluția constă în creșterea gradului de colectare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele Klaus Iohannis: „Creșterea TVA nu este o soluție. Soluția constă în creșterea gradului de colectare”

Președintele Klaus Iohannis a declarat vineri, aflat într-o vizită în Delta Dunării, că nu susține creșterea generală a cotei TVA și că a discutat despre acest aspect cu premierul Marcel Ciolacu, înainte de plecarea acestuia la Bruxelles.

„Am avut o discuție cu premierul înainte să plece la Bruxelles, dacă creșterea TVA-ului este o soluție. După părerea mea, nu este o soluție.

Dar dacă pe termen scurt se găsește cu ajutorul experților că anumite măsuri trebuie puse în practică, probabil Guvernul le poate promova.

Creșterea TVA-ului sau scăderea TVA-ului au mai fost discutate în foarte multe rânduri în ansamblu, acum nu cred că este o soluție.

După părerea mea, soluția constă în creșterea gradului de colectare, adică să se adune banii care se cuvin la bugetul statului”, a declarat șeful statului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea