Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Președintele Iohannis a promulgat Legea privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în 2015

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea OUG nr. 83/2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2015, precum și alte măsuri în domeniul cheltuielilor publice, a fost semnat joi, de președintele Klaus Iohannis.

Actul normativ prevede, printre altele, că, începând cu data de 1 martie 2015, cuantumul brut al salariilor de bază de care beneficiază personalul didactic și didactic auxiliar din învățământ se majorează cu 5% față de nivelul acordat pentru luna februarie 2015 iar începând cu data de 1 septembrie 2015, cuantumul brut al salariilor de bază de care beneficiază același personal se majorează cu 5% față de nivelul acordat pentru luna august 2015.

Potrivit legii, dacă personalul Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală desfășoară activități în zilele de repaus săptămânal, de sărbători legale și în celelalte zile în care, în conformitate cu reglementările în vigoare, nu se lucrează, se acordă o majorare de 75% din salariul de bază.

Potrivit unui amendament adoptat de deputați la ordonanță, vor fi sprijinite așezămintele religioase românești din afara granițelor cu 208.000 euro lunar.

Ordonanța de urgență prevede, de asemenea, că în anul 2015 valoarea punctului de pensie se majorează cu 5% și este de 830,2 lei.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea