// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Preşedintele Comisiei de la Veneţia, mesaj clar pentru Iohannis: Deciziile Curţilor Constituţionale trebuie implementate

Preşedintele Comisiei, Gianni Buquicchio, a trimis o scrisoare către judecătorii CCR, potrivit căreia deciziile Curţilor Constituţionale sunt definitive, obligatorii şi trebuie să fie implementate, ca răspuns la sesizarea lui Valer Dorneanu, în care acuza presiunile unor politicieni.

Într-un răspuns către președintele CCR, Valer Dorneanu, președintele Comisiei de la Veneția, Gianni Buquicchio, arată că deciziile CCR sunt obligatorii și trebuie implementate.

„Deciziile Curților Constituționale sunt DEFINITIVE și OBLIGATORII și TREBUIE SĂ FIE IMPLEMENTATE. Această poziție importantă a Curților Constituționale vine, de asemenea, cu o înaltă responsabilitate a Curților de a adopta decizii care să fie în conformitate cu Constituția și cu principiile sale.”, se arată în scrisoarea Președintelui Buquicchio, informează Qmagazine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la Preşedintele Comisiei de la Veneţia, mesaj clar pentru Iohannis: Deciziile Curţilor Constituţionale trebuie implementate

 1. Comisia de la Venetia 06.07.2018 la 14:27

  Comisia de la Veneția a răspuns sesizării pe care CCR, sub semnătura lui Valer Dorneanu, i-a trimis-o, transmițând că, „într-un stat democratic, criticarea deciziilor Curții Constituționale este permisă”.

 2. ion 06.07.2018 la 22:01

  Citeste,gandeste ,pas cu pas…..lucru ca la sasi…

 3. M I 06.07.2018 la 23:13

  Doar pentru presedinte e mesajul? Pentru parlamentarii care nu au pus in aplicare decizia cu 300 de parlamentari si cu neconstitutionalitatea trecerii primarilor la alte partide nu e valabil?

 4. marius 08.07.2018 la 18:04

  O data nu-nelege, alta data nu aude!
  Ministerului de Interne sau MI: Ordinul pe unitate prevede ca toti acoperitii sa iasa la atac. Puteti folosi si limbi de circulatie internationala. Nu cedati. Nu va lasati dusi de viitura. Alaturi de Jhonny si Laura pana la moarte. Nu parasiti cercul ca sa nu se disipeze razele.
  Ps. Combateti tot ce misca prin confuzie. Nu uitati: De vina pentru inundati e Dragnea, pentru seceta, tot Dragnea. Pentru impotenta opozitie, Liviu, pentru analfabetism prezidential, Dragnea, pentru reducerea stratului de ozon, Liviu.
  Ps. Tema de studiu: Influenta liderului Orban asupra ciclului menstrual a gainii salbatice si a presedintelui asupra razelor de sadism ale procurorilor.