Rămâi conectat

Actualitate

Preşedinte nou la Partida Romilor din Blaj

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Sucursala Judeţeană Alba a Partidei Romilor „Pro Europa” informează pe toţi romii din judeţul Alba că romii din municipiul Blaj au  nou preşedinte. În data de 9.10. 2011, ora 14.00, a avut loc inaugurarea sediului şi instalarea noului preşedinte al sucursalei municipiului Blaj. Funcţia de preşedinte a revenit domnului Moni Andrei, cel mai tânăr preşedinte din judeţ. Are 36 de ani şi toată conducerea romilor din municipiul Blaj este cam de aceeaşi vârstă cu preşedintele. Sperăm ca romii din municipiul Blaj să fie mulţumiţi de alegerea făcută de domnul preşedinte al Sucursalei judeţene Alba. Sperăm ca preşedintele Partidei Romilor din municipiul Blaj împreună cu restul liderilor propuşi la aceeaşi dată în funcţie de către Consiliul Director să rezolve problematica romilor din localitate. Odată cu inaugurarea sediului, acesta a fost dotat cu mobilier format din 3 mese şi 20 scaune, iar pe parcurs vom căuta în aşa fel încât să-l dotăm corespunzător.
Au mai fost aleşi pe lângă preşedintele Moni Andrei şi Moni Bobi, prim-vicepreşedinte, Ioan Faghiura – vicepreşedinte, Andrei Etves – vicepreşedinte, Crăciun Nicolae Iordănescu – secretar, Moni Ionela – preşedinta organizaţiei de femei şi Moni Bogdan, preşedintele organizaţiei de tineret. Aceasta este conducerea Partidei Romilor „Pro Europa” a sucursalei municipiului Blaj. De acord a fost şi este şi primarul municipiului Blaj, dl. Gheorghe Valentin Rotaru care ne-a sprijinit şi ne va sprijini în ceea ce priveşte colaborarea dintre cele două partide. Partida Romilor „Pro Europa” Sucursala judeţeană Alba, preşedinte Petru Ilie, împreună cu preşedintele Partidei Romilor pe ţară, deputatul Nicolae Păun, secretarul general Cătălin Manea, fac un apel către toţi romii din judeţul Alba ca la recensământul din 2011, începând cu data de 20.10.2011 şi până în 31.10.2011 să se declare dacă sunt de etnie romă că sunt romi, nu trebuie să le fie ruşine de ceea ce sunt. Nu contează că nu cunosc limba romani, pentru că atunci când se prezintă la primărie tot ţigan este, indiferent că sunt băieşi, rudari, cocalari, nomazi sau căldărari, îi rugăm să se declare ceea ce sunt, pentru că numai aşa putem ieşi din necazurile care se abat asupra noastră şi numai aşa vă putem ajuta dacă în anul 2012 ne unim forţele şi vom susţine Partida Romilor.
Dumnezeu să ne ajute!

Petru ILIE, preşedintele Partidei Romilor „Pro Europa”, Sucursala judeţeană Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea