Rămâi conectat

Actualitate

Premierul Nicolae Ciucă spune că Guvernul nu va dicta primarilor ce să facă cu banii: „Nu le spunem noi ce sa facă cu ei”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Premierul Nicolae Ciucă spune că Guvernul nu va dicta primarilor ce să facă cu banii: „Nu le spunem noi ce sa facă cu ei”

Vestea că deficitul bugetar al României se va reduce prin modificarea sumelor alocate de la nivel guvernamental, dar și prin înghețarea angajărilor la stat sau a unor cheltuieli i-a scos din sărite pe unii primari.

Premierul Nicolae Ciucă spune că guvernul nu va dicta primarilor ce să facă cu banii.

„Sunt mai mulți bugetari când discutăm de grilă. În funcție de buget vom lua decizii. Fiecare primar este îndrituit cu responsabilitatea să analizeze și să discute cu comunitatea să ia decizia.

Nu stabilim noi de la nivelul guvernului ce să facă fiecare primărie. Prin proiectele europene, indiferent care sunt, ele se vor implementa”, a spus Ciucă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mesaje false, transmise în numele ANAF: Anunțul reprezentanților instituției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje false, transmise în numele ANAF: Anunțul reprezentanților instituției O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice, le este solicitată „lista entităților externe care au de achitat către societate sume mai mari de 10.000 de euro”. Falsificatorii motivează că „scopul acestei solicitări este de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea