Rămâi conectat

Actualitate

Premierul Ludovic Orban, despre decizia CCR: ”Este un îndemn la anarhie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ludovic Orban a declarat, miercuri, că decizia CCR, care anulează amenzile din timpul stării de urgență, nu este decât un îndemn la a nu respecta legea.

„Îmi pare rău că trebuie să spun așa, dar este o invitație pentru fiecare cetățean la nerespectarea legii, este un îndemn la anarhie și la un comportament incorect față de societate și semeni.

Vom analiza noul context și vom găsi cele mai bune soluții pentur a opri răspândirea virusului și pentru a putea relua activitatea economică, în context de risc minimizat”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban consideră că CCR, prin decizia sa, se pune de partea minorității care încalcă legea. Premierul s-a declarat șocat de verdictul CCR, pe care îl consideră unul politic.

”Ca și în alte decizii luate de actuala CCR în perioada lui Dragnea, și decizia asta arată că actuala CCR este de partea celor care încalcă legea, celor care încalcă regulile, sancționând pe toți cetățenii corecți, care au respectat reglementările, regulile impuse în perioada stării de urgență. Prin această decizie, Guvernul, autoritățile, sunt împiedicate să apere sănătate românilor. Se poate ajunge la situația în care autoritățile să nu mai poată da nicio amendă. E o decizie care mă șochează, care are un vădit caracter politic și se situează pe linia deciziilor luate în favoarea minorității care încalcă legea”, a spus Ludovic Orban.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sprijin pentru plata facturilor la energie electrică, în 2025: Care sunt noile criterii pentru acordarea facilităților

Bera Larisa

Publicat

în

Sprijin pentru plata facturilor la energie electrică, în 2025: Care sunt noile criterii pentru acordarea facilităților Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a anunțat noile condiții în care românii vor beneficia de facilități pentru plata facturilor la energie electrică. Schimbarea constă în faptul că, facilitățile vor fi acordate în funcție de salariul și nivelul veniturilor din gospodărie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea