Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Premierul Dacian Ciloş va fi prezent, luni, 21 martie, în județul Alba – Va face o trecere în revistă a investițiilor realizate în comuna Ciugud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premierul României Dacian Cioloş se va afla luni, 21 martie, în județul Alba, mai precis în comuna Ciugud. Obiectivul principal al vizitei este trecerea în revistă a investiţiilor realizate de administraţia locală. De asemenea, premierul va participa la lansarea unui proiect privind dezvoltarea rurală.

dacian-ciolosNu este pentru prima dată când șeful guvernului se află în această comună – cunoscută la nivel național ca fruntașă în atragerea de fonduri europene. El a mai vizitat Ciugudul în luna august 2013, pe vremea când deținea funcția de comisar european pentru agricultură şi dezvoltare rurală.

La acel moment oficialul s-a declarat impresionat de ceea ce a văzut și a spus: „Investiţiile arată că aici e mâna unui om gospodar, că sunt oameni hotărâţi. E un sentiment de optimism când vezi aşa ceva, pentru că dincolo de toate complicaţiile înseamnă că se poate face ceva, atunci când se doreşte. Mi se pare inteligent că s-a investit mult în prima fază în partea de infrastructură, care creează premisele unei dezvoltări economice a zonei. E mult mai greu să faci invers lucrurile. Cred că cel puţin pentru partea asta a judeţului este acum o perspectivă bună ca următoarea perioadă de programare să poată să fie folosită şi pentru a finaliza proiecte de infrastructură începute, dar mai ales de a crea emulaţia necesară în dezvoltarea economică. Acesta e viitorul zonelor rurale din ţara noastră”. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea