Rămâi conectat

Politică Administrație

Prefectura Alba: Paşapoartele vor putea fi solicitate şi în cadrul punctelor de lucru deschise la Cîmpeni şi Aiud

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple va deschide puncte de lucru în Cîmpeni şi Aiud, în cursul acestei luni.

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor intenţionăm să urmăm o procedură similară anului trecut, când am deschis puncte de lucru în teritoriu şi care s-au dovedit a fi de real folos. Punctele de lucru reprezintă sistemul de intermediere a relaţiei dintre solicitanţii de paşapoarte, pe de o parte şi autorităţile publice competente să le emită, pe de altă parte. Rolul autorităţilor este de a facilita accesul persoanelor la serviciile publice corespunzătoare, în special a cetăţenilor care au domiciliul în afara municipiului Alba Iulia, pentru a evita deplasarea acestora în municipiul reşedinţă de judeţ, în vederea solicitării eliberării documentelor de călătorie”, a declarat prefectul Gheorghe Feneşer.

Funcţionarea punctelor de lucru are ca scop creşterea calităţii serviciilor publice oferite cetăţenilor, destinate emiterii paşapoartelor simple electronice.

Programul de lucru cu publicul la punctele mobile este următorul:

Cîmpeni – începând cu data de 15 Mai 2014, bilunar, între orele 10.00 – 14.00;

Aiud – începând cu data de 22 Mai, bilunar, între orele 10.00 – 14.00;

Recomandăm cetăţenilor care doresc să-şi petreacă concediul din sezonul estival în afara ţării,  să solicite din timp eliberarea documentelor de călătorie, pentru a evita aglomerarea la ghişeele serviciului”, transmit reprezentanții instituției.

Pentru mai multe informaţii cetăţenii pot suna la nr. de tel. 0258/810.640, între orele 08.30 – 16.30 de luni până vineri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea