Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Prefectul Gheorghe Feneşer: „Mă detaşez complet de declaraţiile domnului Rareş Buglea”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Având în vedere recentele declaraţii ale domnului Rareş Buglea, consilier local al municipiului Alba Iulia şi preşedinte al Organizaţiei Judeţene a Tineretului Naţional Liberal, făcute publice prin intermediul unei reţele de socializare, prefectul judeţului Alba, domnul Gheorghe Feneşer, a precizat:

Mă detaşez complet de declaraţiile domnului Rareş Buglea, iar poziţia mea este împărtăşită şi de preşedintele PNL Alba, senatorul Teodor Atanasiu. Am avut o discuţie pe tema aceasta cu domnul Atanasiu şi niciunul dintre noi nu poate împărtăşi punctul de vedere al lui Rareş Buglea, care ar trebui să-şi revizuiască opinia. Eu încă vreau să cred că ceea ce şi-a dorit să scrie pe pagina personală nu a fost bine exprimat şi, în consecinţă, nici noi nu am înţeles bine mesajul astfel transmis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea