Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Prefectul de Alba Gheorghe Feneșer și subprefectul Cornel Murg, acuzați de liberali că fac campanie electorală

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sigla PNLComunicat de presă PNL Alba

După ce săptămâna trecută Guvernul Ponta l-a demis pe subprefectul de Hunedoara, Vasilică Potecă (fost membru PNL), pe motiv că a asistat, de pe margine, la un miting organizat de PNL la Deva, ne-am fi așteptat la o decizie similară și în cazul domnilor Gheorghe Feneșer (prefectul județului Alba) și Cornel Murg (subprefectul județului Alba).

Aceștia, așa cum semnala inclusiv o parte a mass-media, au fost prezenți la acțiunile electorale organizate de Alianța PSD-UNPR-PC zilele trecute în diverse localități din județul nostru. Poate că în cazul domnilor Feneșer și Murg (foști membri ai PC și PSD) Guvernul Ponta nu vrea să aplice legea, deși așa ceva nu este normal. Sau poate că, din contră, cei doi înalți funcționari publici (care ar trebui să cunoască prevederile legii și să fie apolitici) vor fi primit felicitări pentru comportamentul lor, din partea miniștrilor Șova și Dușa prezenți la respectivele acțiuni, membri, și ei, în Guvernul Ponta (ai cărui reprezentanți în teritori sunt domnii Feneșer și Murg). Sau poate că domnii miniștri, sau candidații alianței PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare, au avut nevoie de seviciile domnilor prefect și subprefect pentru a împărți mita electorală, constând în mici și bere, către cetățenii adunați la mitinguri la Cugir și în celelalte localități.

Citește și: Prefectul și subprefectul de Alba la mitingurile organizate de PSD-UNPR-PC în județul Alba

Până vom avea răspunsuri concrete la aceste nelămuriri, constatăm că, din păcate, PSD-ul are duble măsuri și multiple interpretări în privința legii. Se pare că pentru PSD-iști legea este facultativă sau interpretabilă după bunul lor plac; atunci cand este în avantajul lor o trambițează în mod populist și electoral, iar cand este în dezavatajul lor, se fac că legea nu există. Un astfel de comportament este, cel puțin, anormal în România anului 2014.

Biroul de Presă al PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea