Potrivit deputatului PNL de Alba, Florin Roman, ”PSD susține doar prin vorbe Centenarul Unirii”

Centenarul Unirii trebuie să fie un obiectiv asumat de toți politicienii români și sprijinit în egală măsură de toate partidele. Din păcate, PSD susține doar prin vorbe acest obiectiv, ignorând cu desăvârșire organizarea unor evenimente pe măsura momentului istoric care marchează 100 de ani de la Marea Unire din 1918.

Cu ocazia dezbaterilor la bugetul de stat pe 2017, am atras atenția, de la tribuna Parlamentului, asupra faptului că guvernul Grindeanu nu a găsit niciun leu în visteria țării pentru a pregăti Centenarul Unirii de anul viitor.

Reprezentanții PSD și ALDE sunt patrioți doar în declarații, dar când vine vorba să treacă de la vorbe la fapte, nu-i mai pătrunde așa puternic fiorul național.

După ce am atras atenția public asupra lipsei fondurilor pentru organizarea evenimentelor destinate Centenarului Unirii, reprezentanții guvernului Grindeanu m-au invitat la o dezbatere în vederea structurării ,, componentei educative și de cercetare a programului național de regătire a Centenarului,,.

Astfel de dezbateri vor avea loc în toate centrele universitare regionale și probabil că anul acesta guvernul nu va bifa pentru Centenarul Unirii decât discuții și întâlniri de acest gen, finalizate desigur cu un raport consistent.

Solicit guvernului Grindeanu, care organizează aceste evenimente prin intermediul Departamentului Centenar, să organizeze mai puține dezbateri și să aloce fonduri nu doar pentru discuții și rapoarte , ci și pentru evenimentele care trebuie să marcheze acest moment special al istoriei noastre. Mai multe fapte, mai puține vorbe !

Florin Roman, deputat PNL, vicelider Grup parlamentar PNL

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

2017 14 februarie 2017 at 16:07

Dupa toate diversiunile pe care le-a facut,chiar nu mai dorim sa se ocupe de aniversare,securistul-comunist care va sta alaturi.

CURCUBETA CEA MARE 1849 M 14 februarie 2017 at 16:13

Vouă tare vă interesează centenarul, din moment ce îl susţineţi pe cel cu geaca roşie de la Bucureşti care vrea să o dezmembreze nu să o unească.

#PROSTIAUCIDE 14 februarie 2017 at 17:34

Pe tine nu te intereseaza decat sa SIFONEZI BANII PENTRU CENTENARUL MARII UNIRI !!! ASTA este prioritatea ta.

crestinu` si....nu prea 15 februarie 2017 at 12:19

Trebe`ca esti un boulean rauvoitor ! La „dezbaterea” pe buget s-a dezbatut BUGETUL ROMANIEI PE ANUL….2017 !!! Centenaru` e la…anu` !!! Idiot !!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...