// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Posturi de director adjunct la: APIA Alba și Direcția pentru Agricultură, scoase la concurs

Postul de director al DAJ Alba – scos la concurs. Se caută și director adjunct pentru APIA Alba

Postul de director executiv al Direcţiei judeţene pentru Agricultură Alba a fost scos la concurs. ANFP a anunțat concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director executiv din cadrul Direcţiei judeţene pentru Agricultură Alba, cu dată de susținere a probei scrise în 19 septembrie 2017, ora 10:00. Locaţia de desfăşurare a concursului este sediul ANFP București. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile de participare sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; studii de master sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani.

Actualul director al DAJ Alba, ing. Gheorghe Lazea, a declarat pentru Ziarul Unirea că și-a depus dosarul în vederea susținerii concursului pe post deoarece consideră că are experiența și pregătirea necesară.

Concurs pentru un post de director adjunct la APIA Alba

A fost anunțat și concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacantă din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, director executiv adjunct – coordonator al activităţii de control pe teren şi economic – pentru Centrul judeţean APIA Alba. Data de sustinere a probei scrise este 22 august 2017, ora 10:00, la sediul ANFP București.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile de participare sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; studii de master sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419