Rămâi conectat

Politică Administrație

Ponta vs. Iohannis: Scrutinul de duminică, inclus în oferta unor case de pariuri. Tu, pe cine pariezi?

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Românii vor alege duminică viitorul președinte al României. Pentru că la fotbal și la politică toată lumea se pricepe, scrutinul de duminică este inclus în oferta unor case de pariuri active din România.

Favoritul prezidenţialelor este, în opinia celor de la Casa Pariurilor, Victor Ponta, care are joi, o cotă de 1,2 să câştige. Asta înseamnă că un pariu de 10 lei pe candidatul alianţei PSD-UNPR-PC aduce un profit de 2 lei dacă acesta câştigă, în condiţiile în care profitul = miza x (cota – 1).

Tot la Casa Pariurilor, Klaus Iohannis are cota 5,4 să învingă duminică, adică profit 44 de lei la o miză de 10 lei pe candidatul ACL.

Ponta este favorit şi la winner.ro, unde, joi este cotat tot cu 1,1 să fie noul preşedinte al României, în timp ce Iohannis are cota 5,5.

Pariurile pe alegerile prezidenţiale pot fi puse până sâmbătă seară, cu menţiunea că pot exista modificări ale cotelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea