Rămâi conectat

Actualitate

Pompierii continuă lupta cu flăcările pe „Transalpina”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba a fost solicitat să intervină în sprijinul colegilor din judeţele Sibiu şi Vâlcea la un incendiu de pădure în Munţii Lotrului, unde acţionează acum peste 40 de pompieri.
ISU Alba a deplasat la faţa locului, începând de sâmbătă, 5 noiembrie, peste 100 de pompieri cu 2 autocamioane, o autospecială de intervenţie specifică acţiunilor în zonele montane, motopompe şi mijloace de primă intervenţie. În acest moment incendiul este localizat şi se intervine în continuare pentru lichidarea acestuia.
Duminică, 6 noiembrie, Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit în cooperare cu SVSU Şugag şi reprezentanţi de la Ocolul Sivic Valea Sebeşului, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o suprafaţă de aproximativ 6 ha de păşune alpină în zona Vârful lui Pătru. S-a acţionat pentru stingerea incendiului cu o autospecială de intervenţie şi mijloace de primă intervenţie. „Caracteristica acestui incendiu este faptul că arderea se manifestă mocnit la nivel subteran covorului vegetal. De aceea, pompierii militari coordonaţi de lt. col. Silviu Dogar şi reprezentanţii SVSU Şugag sunt şi acum la faţa locului pentru supravegherea zonei şi luarea măsurilor pentru depistarea eventualelor focare nou apărute şi lichidarea lor”, a declarat mr. Florin Zecheru, purtătorul de cuvânt al ISU Alba. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii Controale de amploare au fost declanșate de Direcția Generală Antifraudă Fiscală în sectorul inspecțiilor tehnice periodice (ITP) pentru autovehicule. Acțiunile de control ale inspectorilor au scos la iveală neconcordanțe importante între numărul prestațiilor ITP efectuate și veniturile impozabile declarate de contribuabili. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea