Rămâi conectat

Ştirea zilei

Polițistul din Alba acuzat că și-ar fi violat fiul minor vrea strămutarea dosarului de la Judecătoria Alba Iulia: Victima avea doar 5 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițistul din Alba acuzat că și-ar fi violat fiul minor vrea strămutarea dosarului de la Judecătoria Alba Iulia: Victima avea doar 5 ani

Polițistul din Alba Iulia, care a fost trimis recent în judecată pentru viol, dorește strămutarea procesului în care urmează să fie judecat.

Bărbatul a depus o acţiunea la Curtea de Apel Alba Iulia prin care solicită ca procesul în care va fi judecat să fie strămutat de la Judecătoria Alba Iulia la o altă instanţă competentă să judece cauza.

Dosarul privind infracţiunea de viol a fost înregistrat la instanţă pe data de 14 aprilie 2022. Curtea de Apel va judeca cererea de strămutare în 10 mai 2022.

Poliţistul a fost arestat preventiv pe data de 24 martie 2022, la Judecătoria Alba Iulia. Acesta lucrează de mai mulţi ani la Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte, subordonat Instituţiei Prefectului Alba şi este absolvent de Teologie.

Între timp, contractul de muncă al acestuia a fost suspendat. Instanţa de fond a confirmat mandatul de arest preventiv emis anterior pe numele acestuia.

„În cursul anului 2021, inculpatul M., profitând de vârsta fiului său minor, în vârstă de 5 ani la data faptelor, în mod repetat, a întreţinut cu acesta raporturi sexuale orale (l-a pus pe minor să exercite astfel de raporturi sexuale asupra sa, respectiv a exercitat acte sexuale orale asupra minorului), faptele având loc într-o cameră a locuinţei lor din Alba Iulia, unde se închideau sub pretextul că joacă un joc intitulat „Închisoarea”.

În aceeaşi împrejurare în care aveau loc raporturile sexuale orale, inculpatul îi arăta fiului său minor, utilizând telefonul mobil, poze în care apăreau persoane de sex masculin dezbrăcate şi în care îşi expuneau organele sexuale”, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie Damaris Vasinc, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, s-a calificat al treilea an consecutiv la etapa națională a olimpiadei de istorie. Citește și: FOTO: Andra și Sarah eleve la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea