Rămâi conectat

Ştirea zilei

Polițistul albaiulian Nicolae Andrei Ivan, suspectat de incendierea mașinii fostei iubite, va fi cercetat în libertate

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

hotarare judecatorNicolae Andrei Ivan, polițistul care, din gelozie, a incendiat în luna mai a.c. mașina fostei sale iubite va fi cercetat în libertate. Tribunalul Alba i-a admis astăzi recursul iar magistrații au impus eliberarea sa din arest, primind interdicție de a părăsi țara, după cum a precizat reprezentantul instanței.

Ivan a primit mandat de arestare pentru 29 de zile, la sfârșitul săptămânii trecute, în urma deciziei magistraților de la Judecătoria Alba Iulia.

În conformitate cu prevederile articolului 65 aliniatul 2 şi 4 din Legea nr. 360/2002, privind statutul poliţistului, I.N.A. a fost pus la dispoziţia unităţii şi va îndeplini acele sarcini şi atribuţii de serviciu stabilite în scris de către şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar declanşarea cercetării prealabile a agentului a fost suspendată până la finalizarea cercetărilor efectuate în dosarul penal”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Incendierea s-a produs în noaptea de 16/17 mai dar anchetarea cazului, în care au fost implicați doi polițiști – Ivan care a fost agent şef de poliţie în cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale (în prezent suspendat din funcție) și fosta sa iubită angajată tot în cadrul IPJ Alba, s-a finalizat vineri, când suspectul a fost reținut de procurori.

Incidentul s-a produs în parcarea cvartalului de blocuri de pe str. Revoluției și a fost surprins de camerele de supraveghere instalate de câțiva locatari care doreau să-și supravegheze mașinile.

Potrivit procurorilor, aflat sub influența alcoolului, polițistul în vârstă de 43 de ani s-a deplasat noaptea în parcarea unde se afla autoturismul fostei sale prietene și a dat foc unei roți din față, folosind o substanță de accelerare a arderii. Incendiul a fost stins de pompierii alertați de un martor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (deființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (deființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba! Biroul Electoral Central a deființat astăzi, prin hotărârea nr. 34, constituirea Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 1 Alba și a birourilor de circumscripție municipale, orășenești și comunale din Județul Alba. Practic întreaga procedură de constituire a birourilor electoarele din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea