Rămâi conectat

Actualitate

Polițiștii rutieri din Alba, spaima șoferilor! În 2 zile au dat peste 400 de amenzi în valoare de aproape 70.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cursul zilelor de miercuri, 4 februarie şi joi, 5 februarie, poliţiştii rutieri în colaborare cu cei din cadrul structurilor de ordine publică au organizat pe raza judeţului Alba acţiuni preventive, în scopul combaterii încălcării indisciplinei pietonale și neacordării priorității de trecere pietonilor, dar şi  în scopul  impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic, în mod deosebit al conducătorilor de autovehicule care nu respectă limita legală de viteză.

Potrivit IPJ Alba, “cu această ocazie au fost aplicate 407 sancţiuni contravenţionale, din care 158 au fost pentru depăşirea limitei legale de viteză,  70 au fost aplicate pietonilor, 10 pentru neacordare prioritate pietoni, restul constituind alte abateri de la normele rutiere. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 67.077 lei.

Totodată au fost reţinute în vederea suspendării 16 permise de conducere, din care 10 conducătorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor, 2 pentru depăşire neregulamentară, 1 pentru viteză, restul fiind reţinute pentru alte abateri. De asemenea, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea