Polițiștii rutieri din Alba, spaima șoferilor! În 2 zile au dat peste 400 de amenzi în valoare de aproape 70.000 de lei

În cursul zilelor de miercuri, 4 februarie şi joi, 5 februarie, poliţiştii rutieri în colaborare cu cei din cadrul structurilor de ordine publică au organizat pe raza judeţului Alba acţiuni preventive, în scopul combaterii încălcării indisciplinei pietonale și neacordării priorității de trecere pietonilor, dar şi  în scopul  impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic, în mod deosebit al conducătorilor de autovehicule care nu respectă limita legală de viteză.

Potrivit IPJ Alba, “cu această ocazie au fost aplicate 407 sancţiuni contravenţionale, din care 158 au fost pentru depăşirea limitei legale de viteză,  70 au fost aplicate pietonilor, 10 pentru neacordare prioritate pietoni, restul constituind alte abateri de la normele rutiere. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 67.077 lei.

Totodată au fost reţinute în vederea suspendării 16 permise de conducere, din care 10 conducătorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor, 2 pentru depăşire neregulamentară, 1 pentru viteză, restul fiind reţinute pentru alte abateri. De asemenea, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...