Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Polițiștii rutieri din Alba produc bani pentru bugetul local. Amenzi de peste 30.000 de lei, într-o singură zi

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Acțiunile de prevenire a accidentelor rutiere, organizate de Serviciul Rutier Alba au continuat şi ieri, 30 septembrie, a.c., de data aceasta fiind vizate cele în care pot fi implicaţi pietonii.

Potrivit IPJ Alba, “poliţiştii din structurile de poliţie rutieră din judeţ, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică cu atribuţii pe linia poliţiei rutiere, au acţionat atât pentru depistarea şi sancţionarea pietonilor care se angajează în traversarea carosabilului fără să respecte prevederile legale din domeniu cât şi pentru depistarea şi sancţionarea acelor conducători auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a părţii carosabile.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu ocazia acestei acţiuni, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, au fost sancţionaţi contravenţional 183 de participanţi la trafic.

60 dintre sancţiuni au fost aplicate pietonilor angajaţi în traversare prin loc nepermis iar două au fost aplicate conducătorilor auto care nu au acordat prioritate pietonilor angajaţi în traversare pe trecerea de pietoni. Complementar sancţiunii contravenţionale, celor doi conducători auto le-au fost reţinute permisele de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate cu ocazia acţiunii de ieri este de 32.940 lei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea