Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Poliţiştii i-au prins pe profanatorii şi jefuitorii de morminte din Ighiu

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au reuşit miercuri, 7 martie, să-i identifice pe cei doi bărbaţi care cu câteva zile în urmă au profanat şi jefuit mai multe cavouri şi sicrie din Cimitirul Ortodox din localitatea Ighiu.

Oamenii legii au fost sesizaţi la date de 4 martie de către locuitorii din Ighiu care erau foarte revoltaţi de ce s-a întâmplat în cimitirul din comună, chiar în timpul sfântului post de Paşte. Poliţiştii au constatat că la 1 martie, ziua în amiaza mare, începând cu ora 14.00, B.G.P., de 21 de ani şi D.I.M., de 24 de ani, ambii din Ighiu s-au deplasat în Cimitirul Ortodox din localitate, unde au mutat şi distrus mai multe capace din beton de pe un număr de şase cavouri, iar din interiorul a patru sicrie au sustras suma de 32 de lei. În încercarea de a muta unul din capacele de cavou, care este confecţionat din beton şi marmură, l-au deteriorat, fără a reuşi să descopere mormântul. Cei doi tineri profanatori şi hoţi de morminte sunt acum cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de “profanare de morminte” şi riscă până la trei ani de închisoare.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Problema ciorilor a revenit odată cu primăvara. Cine o rezolvă?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Problema ciorilor a revenit odată cu primăvara. Cine o rezolvă? Problema ciorilor din municipiul Aiud și din alte administrații locale nu este nouă, ea revine în fiecare iarnă și primăvară. Dacă te plimbi prin locurile în care mai există brazi, pini sau copaci mai înalți, ai parte de surprize neplăcute constând în disconforturi olfactive, sonore […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea