Rămâi conectat

Actualitate

Polițiștii din Câmpeni au lăsat 11 comercianți ilegali fără 83 de tigăi şi 36 de oale, în valoare de 7.540 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

În plină febră a tigăilor vândute gospodinelor pe toate canalele posibile, polițiștii din Câmpeni au lăsat 11 comercianți ilegali din Dej și Reghin fără  tigăile şi oalele în valoare de 7.540 de lei, pe care  încercau să le vândă moților.

Potrivit IPJ Alba, joi 14 februarie, poliţiştii de investigare a fraudelor împreună cu cei de ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni au depistat 11 persoane din municipiul Dej (judeţul Cluj) şi Reghin (judeţul Mureş), care comercializau pe raza orașului Câmpeni, tigăi şi seturi de oale, fără a deţine autorizaţie şi documente legale de provenienţă a mărfii.

Faţă de cei 11 comercianți  a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform Legii nr.12/1990 iar cele 83 de tigăi şi 36 de oale, în valoare de 7.540 lei, au fost confiscate.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Postul Sfintei Marii 2024: Cât durează, ce semnificație are și care sunt zilele cu dezlegare la untdelemn, pește și vin

Ziarul Unirea

Publicat

în

Postul Sfintei Marii 2024: Cât durează, ce semnificație are și care sunt zilele cu dezlegare la untdelemn, pește și vin Prăznuirea Adormirii Maicii Domnului se face la data de 15 august, iar postul Sfintei Marii este unul dintre cele patru mari posturi din calendarul creștin-ortodox. Postul este o perioadă de pregătire spirituală, de clemență și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea