Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Polițiștii din Alba au sancționat peste 130 de transportatori de persoane şi mărfuri

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 21-27 iulie 2014, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au organizat pe raza judeţului, o acţiune pentru verificarea legalităţii transportului de persoane şi mărfuri.

Potrivit IPJ Alba, “cu această ocazie au fost aplicate 180 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 29.920 lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Dintre acestea, 133 au fost aplicate transportatorilor de marfă, după cum urmează: 20 pentru viteză, 26 pentru  centură, 1 pentru alcool, 4 pentru nerespectare timpi de odihnă, 3 pentru defecţiuni tehnice (1 lipsă ITP),  5 pentru neasigurare încărcătură, 18 lipsă documente (2 lipsă atestat profesional), restul de 56 constituind alte abateri de la norme în vigoare. Au fost de asemenea reţinute în vederea suspendării 3 permise de conducere, dintre care 1 pentru alcool şi retras un certificat de înmatriculare pentru lipsă ITP.

 În ceea ce priveşte transportatorii de persoane, acestora le-au fost aplicate 47 de sancţiuni contravenţionale, din care 11 la viteză, 9 pentru neportul centurii de siguranţă, 1 pentru defecţiuni tehnice, 2 pentru transportul a mai multor persoane decât nr. de locuri prevăzute în certificatul de înmatriculare al vehiculului, 10 pentru lipsă documente, iar 14 constituind alte abateri de la normele în vigoare. Totodată a fost reţinut în vederea suspendării 1 permis de conducere pentru efectuarea unei depăşiri neregulamentare şi retras un certificat de înmatriculare pentru lipsă ITP.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Din 7 mai, consultațiile medicale în regim ambulatoriu se efectuează în noul spațiu, din incinta SJU Alba Iulia: Cum se fac programări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Din 7 mai, consultațiile medicale în regim ambulatoriu se efectuează în noul spațiu, din incinta SJU Alba Iulia: Cum se fac programări Începând de marți, 7 mai 2024, consultațiile medicale în regim ambulatoriu se efectuează în noul spațiu, proaspăt amenajat, din incinta Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia. Astfel, ambulatoriul de pe strada Mușețelului, nr. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea