Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Poliţiştii din Alba au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere la Blaj

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 01.02.2013, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, cu sprijinul poliţiştilor rutieri din Blaj, Alba Iulia, Sebeş, Aiud şi Teiuş, au organizat, pe raza municipiului Blaj, o acţiune ce a avut drept scop combaterea indisciplinei participanților la traficul rutier și prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au aplicat un număr total de 112 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.395 lei, au reţinut 5 permise de conducere şi 13 certificate de înmatriculare, şi au constatat 3 infracțiuni la regimul rutier.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La ora 20,32, pe strada Tudor Vladimirescu din Blaj, a fost depistat N.I., de 49 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Blaj unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de N.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică, peste limita legală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul Sărbătorile Pascale sunt se numără printre cele mai importante din an, momentul în care creștinii de pretutindeni sărbătoresc Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Este o perioadă încărcată de tradiții și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea