Rămâi conectat

Actualitate

Polițist reținut pentru vătămare corporală gravă, după ce victima agresată de  acesta a decedat la 8 zile de la incident

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițist reținut pentru vătămare corporală gravă, după ce victima agresată de  acesta a decedat la 8 zile de la incident

Un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa a agresat un bărbat de 55 de ani, lovindu-l cu piciorul în cap. Victima a intrat în comă, iar vineri a murit.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, un bărbat în vârstă de 26 de ani din Constanţa a fost reţinut pentru vătămare corporală. Bărbatul este ofiţer de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, cu gradul profesional de inspector de poliţie.

Anchetatorii au stabilit că, în 4 iunie, în jurul orei 13.15, poliţistul i-a aplicat unui bărbat în vârstă de 55 de ani mai multe lovituri cu piciorul la nivelul capului.

„În urma loviturilor victima necesită 100 de zile de îngrijiri medicale, în cazul supravieţuirii (prognostic rezervat), viaţa i-a fost pusă în primejdie prin hemoragie meningo-cerebrală, necesitând îngrijiri medicale în condiţii de terapie intensivă (comă, stop cardio-respirator resuscitat); ţinând cont de topografia leziunilor traumatice şi de gravitatea lor, cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul feţei şi mentonului cu hiperextensia capului”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Sursa citată menţionează că bărbatul şi victima frecventau acelaşi bar, iar agresiunea s-a produs în apropierea localului, în municipiul Constanţa.

„Motivaţia agresiunii nu a fost stabilită până la acest moment procesual”, a mai transmis Parchetul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea