Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Policlinica din Cugir trece provizoriu în gestiunea primăriei locale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Legislativul de la poalele Drăganei urmează să ia o decizie la finele acestei săptămâni cu privire la trecerea imobilului Policlinicii locale în gestiunea Primăriei oraşului Cugir. Potrivit Referatului de specialitate al administraţiei, transferul este provizoriu acesta fiind valabil doar pe perioada derulării în bune condiţii a investiţiei „Moderrnizarea şi echiparea ambulatorului Spitalului Orăşenesc Cugir.”

Demersul, privind modernizarea şi echiparea ambulatorului se va realiza ca urmare a depunerii încă din 2010 a unei finanţări în baza Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3 „Îmbunătăţirea Iinfrastructurii sociale” prin care este prevăzută reabilitarea/modernizarea/echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate.

Pe perioada implementării proiectului amintit, imobilul rămâne în continuare în folosinţă gratuită a Spitalului Orăşenesc Cugir, cu plata cheltuielilor pentru utilităţi. Conform Proiectului de Hotărâre, contractul va rămâne în vigoare, propunerea de fata referindu-se numai la evidenţierea din punct de vedere contabil a imobilului în gestiunea primăriei, în vederea implementării în bune condiţii a proiectului. (C. P. )


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea