Rămâi conectat

Sport

Poarta „Alba” la… FC Voluntari: a venit Dinu Moldovan, a plecat Mincă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Transformările majore prin care trece FC Voluntari în această perioadă, pleacă Adi Mutu, a venit Ioan Andone – manager general, aduce în prim-plan doi goalkeeperi din Alba: Mihai Mincă și Dinu Moldovan. Astfel, albaiulianul Dinu Moldovan (28 de ani), ultima dată în Spania, la Ponferradina, în Tercera Division, este cel ales pentru a-l înlocui pe concitadinul său în stagiunea ce urmează! Printre cei 13 jucători care s-au despărțit, dintr-un motiv sau altul, de FC Voluntari, s-a numărat și portarul ex-unirist Mihai Mincă (33 de ani), salvatorul grupării ilfovene la loviturile de departajare din barajul cu Chindia Târgoviște.

Dinu Moldovan s-a remarcat în fotbalul spaniol, unde a petrecut parte însemnată din carieră, făcându-și junioratul la Espanyol Barcelona. A ajuns la echipa mare a grupării din capitala Catalunyei, în 2010, apoi a revenit în România, pentru un singur sezon, 2012-2013. Aventura din țara natală nu a fost deloc fericită, la Astra Giurgiu și “U” Cluj, prinzând un singur meci în Liga 1, în tricoul “șepcilor roșii”, 1-3 cu CFR Cluj, în runda de final! S-a întors în “țara lui Cervantes”, la Ponferradina, unde a activat în Segunda Division și pe a treia scenă, pentru 4 sezoane, până în iarnă, când și-a reziliat înțelegerea.

Dinu Moldovan s-a pregătit deja cu FC Voluntari, a plecat în cantonament în Slovenia și are un “comeback” spectaculos în România, fostul internațional Under 21 al României având oportunitatea să-și etaleze calitățile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Nicolae Stanciu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „În viața asta, toată mândria e doar România!”

Bera Larisa

Publicat

în

Nicolae Stanciu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „În viața asta, toată mândria e doar România!” Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale, a transmis un mesaj plin de emoție pe rețelele de socializare, după ce România a scris istorie la Frankfurt cu remiza istorică împotriva Slovaciei, scor 1-1. Echipa națională s-a calificat astfel în optimile de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea