Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

PNL Sebeş susține pentru Camera Deputaților candidatura unui… sebeșan!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PNL Sebeş susține pentru Camera Deputaților candidatura unui… sebeșan!

Cetatea si Castelul din SebesOrganizaţia PNL Sebeş îl susţine pe Traian Cornea ca şi candidat în Camera Deputaţilor. Potrivit unor surse oficiale din cadrul PNL Sebeş, Traian Cornea este apreciat de către oamenii politici, fie ei din partidul din care acesta face parte, cât şi din alte partide. Potrivit aceleiaşi surse, Traian Cornea se implică în probleme de natură administrativă, de sprijin al proiectelor la nivel judeţean şi la nivel de municipiu Sebeş.

Pe contul său de pe reţeaua de socializare, Traian Cornea a publicat următorul mesaj: “A venit vremea să vă prezint opţiunea mea pentru a face lucrurile bine, împreună cu voi, până la capăt pentru noi toţi: m-am înscris în cursa pentru Camera Deputaţilor, fiindcă am încrederea că pot face astfel şi mai multe din câte chiar se pot face pentru oamenii din judeţul Alba şi din toată România! Să vă prezint pe scurt câteva arii în care am deja proiecte şi intenţionez să mă implic în calitate de viitor deputat: sănătate, educaţie, piaţa muncii, mediul business, economic şi alte câteva pe care le voi prezenta opiniei publice la momentul potrivit. Am dovedit că sub sigla Partidului Naţional Liberal, m-am implicat activ alături de echipa din administraţia locală Sebeş, făcând ca promisiunile să devină realitate! Am nădejdea că în calitate de deputat PNL pentru zona judeţului Alba pot continua să contribui la realizarea multor proiecte ce pot face viața noastră, a tuturor să fie trăită la nivel european. Alături de voi şi împreună pentru noi toţi, Traian Cornea!”.

Astfel, PNL mizează pe schimbarea totală a imaginii Parlamentului României, venind cu oameni noi, tineri, cu rezultate pe plan profesional şi personal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea