Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

PNL ar putea NEGOCIA cu PSD pentru majoritate, dacă Cioloș nu va reuși: „Negocieri cu toate partidele, cu excepția AUR”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

PNL ar putea NEGOCIA cu PSD pentru majoritate, dacă Cioloș nu va reuși: „Negocieri cu toate partidele, cu excepția AUR”

Premierul interimar Florin Cîțu a declarat vineri că „USR e parte a unei majorități alături de PSD și AUR”. Cîțu a anunțat că va purta negocieri pentru formarea unei majorități cu toate partidele politice, cu excepția AUR.

„USR e parte a unei majorități alături de PSD și AUR. Votul politic al USR la moțiune a însemnat ruperea coaliției cu PNL. Răspunderea politică revine USR.

În mod simetric, responsabilitatea pentru instalarea unui nou guvern revine coaliției USR, PSD și AUR. PNL îi solicită lui Dacian Cioloș să discute în primul rând cu PSD și AUR. Dacă USR nu reușește să coalizeze o majoritate, PNL va demara negocieri cu toate partidele, cu excepția AUR”, a spus Cîțu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Premieră națională la Rîmetea, în Alba: Tehnologia Gravity Industries Jet Suit testată de DSU pentru structurile Salvamont din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Premieră națională la Rîmetea, în Alba: Tehnologia Gravity Industries Jet Suit testată de DSU pentru structurile Salvamont din România Premieră națională la Rîmetea, în Alba: Tehnologia Gravity Industries Jet Suit a fost testată de DSU pentru structurile Salvamont din România. Exercițiu a avut loc luni, 20 mai 2024, la Baza Salvamont de la Rîmetea, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea