Rămâi conectat

Politică Administrație

PNL Alba oferă sprijin pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând cu data de 21 septembrie a.c. membri Comisiei de Muncă, Familie și Protecție Socială a PNL Alba, vă stau la dispoziție pentru a vă consilia în căutarea unui loc de muncă, pentru pregătirea pentru un interviu de ansigla pnl albagajare, pregătirea documentelor necesare obținerii indemnizației de șomaj sau a altor indemnizații și subvenții la care au dreptul cetățenii județului Alba, dar și pentru alte probleme pe care le întâmpinați privind accesul pe piața muncii și nu numai.

Ședințele de consiliere vor avea loc în fiecare zi de luni în intervalul orar 15.00-17.00 și în fiecare zi de vineri în intervalul orar 14.00-16.00, la sediul PNL Alba Iulia din str. Basarabiei, iar persoanele interesate pot obține informații suplimentare și se pot programa la numerele de telefon: 0258.818350 sau 0258.831557.

 

Biroul de presă al PNL Alba

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la nouă străzi din localitatea Sâncel: Primăria comunei a cerut acordul de mediu la APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la nouă străzi din localitatea Sâncel: Primăria comunei a cerut acordul de mediu la APM Alba Aproape 2 kilometri de străzi urmează să fie modernizate și reabilitate în comuna Sâncel. Primăria a cerut acordul de mediu de la APM Alba pentru proiectul finanțat din bugetul local. „Este un proiect pe care l-am […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea