Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

PNL Alba oferă informații și consiliere persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 10 septembrie 2015, a avut loc ședința Comisiei de Muncă, Familie și Protecție Socială a PNL Alba.

Cu acest prilej au fost abordate câteva dintre temele de interes social care afectează direct și în mod cotidian locuitorii județului: nivelul sărăciei în muncă, munca la negru, abandonul școlar, mobilitatea geografică, problemele pensionarilor, numărul mare de persoane beneficiare de ajutor social (în prezent circa 5300 de familii), lipsa calificărilor în meseriile deficitare pe piața locală a muncii, șomajul (în luna august, de exemplu, în județul Alba rata șomajului înregistrat a fost de 5,40 %, adică 9812 șomeri înregistrați, între care există 1452 de tineri sub 25 de ani și doar 2308 sunt şomeri indemnizaţi; de asemenea, 7504 sunt persoane aflate în căutarea unui loc de muncă înscrise în evidenţele AJOFM Alba, fără a beneficia de drepturi băneşti, dintre acestea 3579 sunt șomeri provniți din mediul privat).

Membrii comisiei își declară disponibilitatea de a oferi informații și consiliere persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă (tineri, adulți, persoane de vârsta a treia) precum și celorlalte categorii de persoane aflate în situație de risc și excluziune socială.

 

Detalii la sediile PNL din municipiul Alba Iulia

Biroul de presă al PNL Alba

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea