Rămâi conectat

Politică Administrație

PMP Alba a strâns peste 2.800 de semnături pentru candidatura Elenei Udrea la alegerile prezidențiale

Dragoş Suciu

Publicat

în

Elena Udrea20Partidul Mișcarea Populară Alba a strâns până în prezent peste 2.800 de semnături, pentru candidatura Elenei Udrea la alegerile prezidențiale. Deputatul Negruț a spus că nu s-au adunat toate listele cu semnături din teritoriu, iar targetul pe care îl are este de 5.700.

”În Alba avem de strâns 5.700 de semnături. Mâine voi duce la București 2.860 pe care le am în momentul de față, la sediu. Vineri avem o întâlnire la Sinaia, o ședință importantă. Nu am strâns toate semnăturile, am multe în teritoriu. Probabil săptămâna viitoare. PMP Alba își va îndeplini targetul pus”, a spus președintele PMP Alba.

Potrivit legii, este nevoie de cel puţin 200.000 de semnături de susţinere pentru a fi înregistrată o candidatură la preşedinţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea infrastructurii digitale în comuna Poșaga: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Modernizarea infrastructurii digitale în comuna Poșaga: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Administrația comunei Poșaga, a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația care prevede modernizarea infrastructurii digitale a comunei. Citește și: Microbuze electrice pentru elevii din județul Alba. Licitație lansată în SEAP de Consiliul Județean Potrivit caietului de sarcini […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea